2013-03-24 18:38:00• hírek • Szatmár.ro

Büntetővel nyert az Olimpia

Az Olimpia legközelebb jövő pénteken lép pályára, ezúttal Máramarosszigeten. Itt elég nagy az esély a győzelemre, a Plimobnak a futó bajnokságban csak kilenc pontot sikerült szereznie.

Az éllovas Vajdahunyad volt a szatmáriak ellenfele a szombati rangadón.

Majdnem gól nélküli döntetlen lett a vége a III. liga 16. fordulójában a legnagyobb rangadónak. A Szatmárnémeti Olimpia ugyanis hazai pályán fogadta az első helyezett vajdahunyadi együttest. Szerencsére egy kezezést követően tizenegyest kapott az Olimpia, amit sikerült értékesíteni is, így már csak négy pont a hunyadiak előnye a sárga-kék gárdával szemben.

De lássuk a szombati mérkőzést: sajnos sok gólhelyzetről, szép megoldásról nem tudunk beszámolni. Az első félidőben főleg mezőnyben folyt a játék, Feiernek ugyan akadt egy helyzete, de az ellenfél kapusa bravúrral hárított. A második félidőben is folyamatosan próbált támadni az Olimpia, a gólra azonban a 92. percig várni kellett. Ekkor egy kezezés miatt kapott tizenegyest az Oli, Dragos pedig betalált.

- Ezzel a győzelemmel megközelítettük őket négy pontra, és ennek köszönhetően a lélektani teher már rajtuk lesz, minden egyes botlás esetén csökkenhet a hátrányunk. Igaz, hogy még háromszor kellene kikapniuk, de minden megtörténhet. Nekünk minden mérkőzést meg kell nyerni, a többi már nem rajtunk múlik - mondta Csík Tibor vezetőedző.

III. Liga, 16. forduló, 5. csoport:

Szatmárnémeti Olimpia - Vajdahunyadi FC 1-0 (Dragos 92. - tizenegyesből).

Az Olimpia összeállítása:
Suta - Mos (Marinas 46.), Muresan, Iuhas, Glodean, Gavrilescu, Micas, Villand (Dragos 72.), Hanus, Kinczel (Roatis 83.), Feier (Danila 66).

További eredmények:
Aranyosgyéresi Seso - Kolozsvári Sanatatea 1-2, Zilahi FC - Dési Unirea 2-3, Petrozsényi Jiul - Pankota Soimii 0-3 (a Jiul visszalépett a bajnokságból), Borossebesi National - Fugyivásárhelyi CS 1-1, Tordai FCM - Gyulafehérvári Europa 1-4. A Máramarosszigeti Plimob állt.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: